Restauratieve tandheelkunde

Duurzaam behoud van uw gebit

Elke behandeling die in uw mond wordt uitgevoerd, heeft invloed op uw gehele gebitssituatie. Uw gebit kan, als geheel, alleen langdurig goed functioneren als alle afzonderlijke delen perfect op elkaar zijn afgestemd. Vaak wordt alleen de problematiek rondom individuele gebitselementen bekeken.

Integrale visie

Wij werken echter vanuit een integrale visie, waarbij we rekening houden met meerdere aspecten die van invloed zijn op uw gehele gebit. Hiermee bedoelen we dus alle aspecten die van invloed zijn op uw tanden, kiezen, tandvlees en alles daar om heen. Duurzaam behoud van uw gebit is hierbij ons motto.

Het kan dus voorkomen dat u verschillende behandelingen nodig heeft voordat er weer sprake kan zijn van een gezonde mond. In zo'n geval maken alle behandelingen deel uit van een totaalplan.

Persoonlijk behandelplan

Samen met u wordt door de tandarts een persoonlijk behandelplan opgesteld waarin rekening wordt gehouden met uw wensen en ideeën. Met de verschillende behandelingen wordt er volgens een strak plan naar een functioneel, esthetisch en blijvend eindresultaat toegewerkt.